понеділок, 15 листопада 2010 12:40

Підозрюваний у вбивстві чоловіка на Лівобережній носив при собі два ножі (ФОТО)

Автор: Фото: Сегодня
 

В ніч з п'ятниці, 12 листопада, на суботу, 13 листопада, в столиці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 39-річного киянина Сергія Сальникова, і в пораненні 19-річної Ірини Натолочної біля станції метро Лівобережна, пише газета Сегодня.

Як пише видання, столична міліція спочатку відпрацьовувала декілька версій. Оперативники також розповіли, що пошуки злочинця велися майже місяць.

"У 2007 році Деснянський райсуд Києва засудив 28-річного Євгенія Тимченка на сім років позбавлення волі за розбійні напади. 19 жовтня 2010 року він втік з виправного центру №136 у Полтавській області, і після цього почалася серія розбійних нападів на столичні магазини і кіоски - ніж до горла, і забирав денну виручку", - сказав виданню начальник ЦГЗ МВС в Києві Володимир Поліщук.

Злочинця затримали співробітники ДСО в кафе на вулиці Фрунзе, де він знаходився з двома дівчатами, пише видання.

"Працівник міліції зайшов в кафе і впізнав по фото утікача-злочинця. Коли той відійшов, правоохоронець розпитав дівчат, ті сказали, що тільки познайомилися з чоловіком. Ім'я співпало. Міліціонер викликав групу ДСО, яка і затримала злочинця", - сказав Поліщук.

У Київському управлінні ДСО розповіли, що у затриманого під час арешту вилучили два ножі. Його доставили в Дніпровське райуправління міліції.

У міліції сказали, що Тимченко вже зізнався в дев'яти епізодах грабежів.

"Щоправда, в тому, чи має він відношення до вбивства біля станції метро Лівобережна, поки не зізнався. Але він теж орудував ножем, приставляв його до горла. Чи пограбував вбивця покійного - точно невідомо, але деякі свідки говорять, що він вихопив у жертви папку. В суботу повезли фото розбійника постраждалій 19-річній Ірі на упізнання", - сказали в МВС.

У свою чергу постраждала дівчина сказала, що вбивцю не впізнала.

"Приїжджав слідчий, показував фото і відео. Але як я його впізнаю, якщо в обличчя не бачила, і він зі мною не розмовляв? Все було дуже швидко - підбіг, ніби кулаком легенько вдарив і втік. Запам'ятала лише чорну дуту курточку. Я ще п'ять метрів пройшла, і тільки потім помітила, як щось гаряче тече - кров", - сказала Ірина.

"Далі розроблятимемо версію про те, що затриманий Тимченко і є вбивця, проте пошуки припиняти поки не будемо. І якщо хтось впізнав розбійника по фото, повідомите, будь ласка, на 102", - сказав Поліщук.

Нагадаємо, в понеділок увечері, 8 листопада, в Києві на виході зі станції метро Лівобережна невідомий ножем убив чоловіка і ранив 19-річну дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві чоловіка на Лівобережній носив при собі два ножі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі