неділя, 22 липня 2007 11:05

Піднято 8 цистерн з фосфором. Роботи продовжуються

У Львівській області на місці залізничної аварії підняті і завантажені в спеціальні вагони 8 пошкоджених цистерн з жовтим фосфором, повідомив керівник прес-служби Міністерства з питань надзвичайних ситуацій Ігор Кріль в неділю вранці.

За його словами, в неділю планується підняти ще 4 цистерни.

В даний час на 7 цистернах здійснюються роботи по ліквідації пробоїн і тріщин.

Відновлено 25 м залізничної колії і 50 м тимчасової колії для забезпечення роботи кранів. Цілодобово підтримується подача пожежної піни на пошкоджені цистерни і забруднену фосфором територію.

За його словами, на стаціонарному лікуванні в медичних закладах Львівської області знаходиться 174 людини, з них 46 дітей. "Хворих в критичному стані немає", - підкреслив керівник прес-служби МНС.

Крім того він повідомив, що в неділю, 22 липня, в 11.00 віце-прем"єр Олександр Кузьмук, міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич і міністр охорони здоров"я Юрій Гайдаєв вручать персоналу лікарні в Буську апарат ультразвукового діагностичного устаткування. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Піднято 8 цистерн з фосфором. Роботи продовжуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі