пʼятниця, 15 червня 2007 14:30

Підліток зарізав батьків, які не дали грошей на інтернет-кафе

У Китаї підліток зарізав кухонним ножем матір і наніс тяжкі поранення батьку після того, як батьки відмовилися дати гроші на інтернет-кафе.

Житель міста Гуангжоу (провінція Гуандун) Вонг завдав смертельного удару матері під час сварки в будинку, де жила сім"я. Вона померла на місці. Потім Вонг ударив ножем свого батька.

Поранений батько Вонга знайшов в собі сили дістатися до будинку свого брата, де той викликав поліцію. Як з"ясувалося на допиті, Вонг планував вбивство батьків наперед і зважився на вбивство ще за місяць до інциденту. Для цього він навіть купив в аптеці снодійне, щоб напоїти ним родичів.

Вонг ставився до батьків із зневагою через їхній низький соціальний статус. Батько вбивці працював продавцем хот-догів.

За статистикою, саме через інтернет-залежность китайські підлітки здійснюють 80 відсотків всіх зареєстрованих злочинів. За останні місяці влада Китаю заборонила відкриття декількох нових інтернет-кафе і випустили указ, що обмежує час, який користувач може проводити за іграми, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Підліток зарізав батьків, які не дали грошей на інтернет-кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі