середа, 21 лютого 2007 14:05

Підлітки зґвалтували жінку і вкинули її у криницю

18 лютого правоохоронці Черкащини розкрили резонансне вбивство 41-річної Тетяни Шевчук з села Демки Драбівського району на Черкащині. Тіло знайшли у пустій криниці на її дворищі. Як встановила медична експертиза, Тетяну зґвалтовали. А смерть настала від того, що при падінні вона вдарилася головою.

– Злочин скоїли двоє підлітків-сиріт, яким недавно виповнилося 15 і 16 років. Обидва хлопці навчаються в ПТУ у селі Козацьке Звенигородського району Черкаської області. У старшого з них у Демках мешкає дід, саме до нього вони й приїхали. Після випитого спиртного підлітків потягнуло на подвиги. Вони постукали у вікно Тетяни. Викликали жінку на вулицю, побили її, затягли у повітку й зґвалтували. А тоді живу вкинули у порожню криницю. Зверху на її тіло малолітні злочинці накидали гору мотлоху.

- Згідно з кримінальним кодексом, підліткам-злочинцям загрожує до 10 років позбавлення волі, – розповідає Микола Музичко, заступник начальника УМВС В Черкаській області.

За словами начальника Драбівського райвідділу міліції 41-річного Василя Слабина, жінка благала підлітків не вкидати її в криницю, але це на них не подіяло.

– Ми як розслідуємо вбивства, то бачимо, що злочинці і в масках тепер "працюють", і в рукавичках". Ви ж подивіться, які фільми тепер по телевізору показують, причому по всіх каналах – стрілянина та убивства. Там усього можна навчитися.

Про зникнення Тетяни районну міліцію повідомила її сестра. Правоохоронці райвідділу разом із представниками УМВС в Черкаській області терміново виїхали у село й взялися за пошуки. Їм довелося опитати чимало людей, відпрацювати кілька версій, перш ніж вийшли на сліди сиріт-убивць.

У сільській раді Демок розповіли, що Тетяна Шевчук мала не дуже пристойну біографію. У неї п"ятеро дітей від різних чоловіків. Один син та дві доньки – дорослі, 13-річну дівчинку удочерила інша сім"я, а 10-річний хлопчик перебуває в інтернаті. Щодо менших дітей, Тетяну позбавили материнських прав.


Любов Карнарук

Зараз ви читаєте новину «Підлітки зґвалтували жінку і вкинули її у криницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі