пʼятниця, 21 грудня 2007 14:28

Підлітки вбили 7-річну дівчинку, граючи в Mortal Kombat

У США, в штаті Колорадо, двоє підлітків, пародіюючи відому відеогру "Mortal Kombat", забили до смерті 7-річну сестру одного з них.

17-річні Ламар Робертс і 16-річна Хізер Трухильо звинувачуються в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень дитині, котрі призвели смерть. Вони з"являться перед судом як повнолітні, повідомляє ФактNews з посиланням на The New York Times.

За даними слідства, 6 грудня обвинувачені залишилися удома наглядати за молодшою зведеною сестрою Трухільо - Зоуї Гарсією, тоді як мати дівчинки була на роботі. За даними поліції, в якийсь момент добровільні "няньки" вирішили потішитися пародією на гру Mortal Kombat. Дорослі підлітки почали кидати дівчинку і бити її ногами, зображаючи смертельну сутичку майстрів бойових мистецтв.

Підсумком такої розваги стала смерть дитини. Після чергового удару дівчинка знепритомніла і перестала дихати.

Підлітки намагалися самостійно реанімувати дитину, роблячи їй штучне дихання і обливаючи водою, але безуспішно. Лише після цього вони подзвонили матері дитини і викликали служби порятунку. У лікарні Гарсія померла.

Розтин трупа показав, що дитина отримала серйозні травми. У дівчинки було зламано зап"ястя, виявлено більше 20 гематом, забиття головного мозку, а також внутрішні крововиливи в шийному і спинному відділах.

На допиті Робертс розповів, що у момент трагедії він, нібито, був на першому поверсі будинку, тоді як зведені сестри боролися вгорі. Проте, за словами одного з очевидців, раніше Робертс зізнався в тому, що і сам штовхав дівчинку.

Зараз обвинувачені перебувають у в"язниці округу Вельд. Їм загрожує 48 років позбавлення волі, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки вбили 7-річну дівчинку, граючи в Mortal Kombat». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі