понеділок, 05 листопада 2007 17:58

Підлітки спробували влаштувати бунт в тольяттінській колонії

У тольятинській колонії для неповнолітніх група ув"язнених спробувала влаштувати акцію непокори, повідомляє директор Федеральної служби виконання покарань (ФСИН) Юрія Калініна.

Як розповів Калінін, близько десяти "негативно настроєних" молодих людей вночі забралися на дах, заманивши з собою ще декілька десятків ув"язнених. Яким чином вони намагалися влаштувати акцію непокори, Калінін не уточнив. Разом з тим він відзначив, що припинена вона без застосування сили. Втім, відзначив глава ФСІН, до колонії були підтягнуті додаткові сили.

В той же час прес-секретар ФСІН Олександр Сидоров розповів, що підлітків спустили з даху силоміць, заздалегідь висадивши для відвернення їх уваги декілька світлошумових гранат.

Восени 2007 року відразу в декількох виправних установах в різних російських регіонах пройшли акції непокори. Калінін особливо підкреслив, що бунт в тольятинській колонії для неповнолітніх не пов"язаний з цією хвилею, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Підлітки спробували влаштувати бунт в тольяттінській колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі