понеділок, 16 липня 2007 15:12

Підлітки помстилися зґвалтуванням за неповернений борг

У Ізраїлі в місті Ор-Аківа кредитори найжорстокішим чином помстилися своєму боржникові. Вони не тільки побили чоловіка, але і зґвалтували його дружину і пограбували квартиру. Поліція по гарячих слідах заарештувала трьох підозрюваних: двох підлітків і 30-річного чоловіка.

Як встановило розслідування, троє підозрюваних зустрілися напередодні увечері з чоловіком, що позичив у них деяку суму грошей. Вони силою усадили його в машину і відвезли на пляж в Кесарії, де жорстоко побили і залишили там.

З пляжу підозрювані відправилися в будинок до боржника, зґвалтували його дружину і пограбували квартиру. Поліцію викликали сусіди, які почули крики жертви.

Підозрювані були заарештовані в той же вечір. У машині поліцейські виявили викрадені в будинку у потерпілих речі. Встановлено, що обидва заарештованих підлітка у минулому притягувалися до кримінальної відповідальності. Боржник і його дружина були госпіталізовані, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки помстилися зґвалтуванням за неповернений борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі