пʼятниця, 11 травня 2007 15:43

Підлітки хвалилися вбивством двох бомжів у Херсоні

Увечері, біля пивного ларька на околиці Херсона, ходив дуже молодий і дуже п"яний хлопець людина, котрий кожному стрічному говорив: "Я завалив двох бомжів!".

Вранці в суботу біля ДК "Нафтовиків" знайшли два трупи, - 52-річного безробітного і 56-річного бездомного.

Судмедекспертиза встановила, що смерть настала від численних переломів ребер, черепно-мозкових травм. Злочин розкрили "за гарячими слідами". Затримали і 17-річного "хвалька", який не приховував, що збирається "на зону", де відбуває покарання його тато. Затримали ще одного його ровесника-школяра. Затримали і 13-річну школярку, яка, як встановили, брала активну участь у вбивстві нещасних. Першого бомжа ця компанія зустріла в парку, вивернула йому кишені, і коли виявилось, що вони порожні, сильно побила.

Другого чоловіка вони побили, коли перший ще дихав. Роль дівчинки-підлітка в цих злочинах не остання: вона стрибала в туфельках на каблуках по грудних клітках жертв, а коли їй цього здавалося мало, всілася на плечі одного з своїх друзів.

Відносно злочинців прокуратура порушила кримінальну справу, передає Вгору.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки хвалилися вбивством двох бомжів у Херсоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі