пʼятниця, 04 травня 2007 10:25

Під Запоріжжям три години стояли поїзди

Сьогодні вночі на Придніпровській залізниці через обрив контактного дроту на три години припинявся рух на ділянці Запоріжжя Вантажне – Запоріжжя-1.

Обрив стався о третій годині ночі внаслідок виходу з ладу одного з натягувачів контактних проводів на ділянці.

"В результаті події залізничний рух на ділянці Запоріжжя Вантажне – Запоріжжя-1 був припинений в обох напрямках: у північному до 5.30 ранку, в південному до 6.10 ранку", - повідомили в МНС.

За інформацією запорізької дирекції вантажоперевезень Придніпровської залізниці, всі 8 пасажирських потягів, які повинні були пройти через знеструмлену ділянку, пустили в об`їзд через Вольнянськ (за маршрутом Запоріжжя Вантажне – Вольнянськ – Запоріжжя Ліве – Запоріжжя-2 – Запоріжжя-1).

У результаті всі потяги прибули на залізничний вокзал Запоріжжя-1 із запізненням на 20-25 хвилин. Серед поїздів, що були вимушені пройти об`їзним шляхом, були три міжнародних рейси (Севастополь-Санкт-Петербург, Москва-Севастополь і Свердловськ-Сімферополь), а також п`ять поїздів з призначенням по Україні (Сімферополь-Дніпропетровськ, Сімферополь-Харків, Київ-Сімферополь, Ковель-Сімферополь і Львів-Сімферополь).

Зараз енергетики і фахівці Придніпровської залізниці встановлюють причини виходу з ладу натягувача контактних проводів, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Під Запоріжжям три години стояли поїзди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі