середа, 29 серпня 2007 09:23

Під Свердловськом затримали журналістів: вони закладали "бомбу" на колії

Оперативники відомчої охорони залізничного транспорту на Свердловській залізниці затримали на мосту перегону станції Свердловськ-сортувальний трьох журналістів, що заклали муляж вибухового пристрою на залізничному мосту під час зйомок фільму про тероризм.

Інцидент стався у вівторок увечері. "В чергову частину поступило повідомлення, що невідомі, які приїхали на автомобілі ВАЗ-21099, підкладають якісь предмети під рейки біля моста через річку Ісеть.

Невідомими виявилися співробітники катеринбурзького телеканалу "41-Домашній" Тетяна Тітова, Захар Демідов та Ігор Мучник. Вони закладали муляж вибухового пристрою (декілька шматків мила та пейджер, з"єднані дротами).

"Під час перевірки було встановлено, що журналісти за завданням редакції знімали фільм про тероризм, проте на момент затримання ніяких документів, що дозволяють подібні дії, у них не було", - повідомили в прес-службі.

У результаті інциденту було затримано рух трьох пасажирських і одного вантажного потягів. "Точна сума збитку, заподіяного Свердловській залізниці, встановлюється, але журналістам доведеться виплатити близько 50 тис. рублів штрафу за свої дії", - уточнили в прес-службі відомчої охорони, повідомили ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Під Свердловськом затримали журналістів: вони закладали "бомбу" на колії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі