неділя, 20 квітня 2008 11:35

Під Одесою створять бізнес-парк

Міжнародний холдинг "Європорт" та інвестиційно-будівельна група "Прогрес-буд" підписали угоду про створення в Овідіопольському районі Одеської області бізнес-парку "Європорт" площею 14 га.

Як повідомили у прес-службі "Прогрес-буду", зараз фахівці готують дозвільну і погоджувальну документацію, розробляється проект бізнес-парку ."Європорт" намічено звести неподалік Одеси - на розвилці Овідіопольської та об`їзної доріг, що в майбутньому позитивно позначиться при вирішенні проблематики логістичного комплексу і торгових площ.

На території бізнес-парку, який буде здано в експлуатацію не пізніше 2012 року, передбачається будівництво 16 будівель. У головному корпусі розміститься комерційний центр з торговими і розважальними спорудами, поряд - готель, офісно-складські приміщення, які будуть доповнені так званими "флоксами". Перевагою таких будов є їх гнучке планування, що дозволяє при необхідності переобладнати будову - зі складу в офіс і навпаки, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Під Одесою створять бізнес-парк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі