понеділок, 22 жовтня 2007 08:33

Під Москвою знайшли труп підлітка, що випав з літака (ФОТО)

У Московській області знайшли труп пасажира, що випав з літака. Імовірно, молода людина намагалася повторити "подвиг" 15-річного жителя Пермі Андрія Щербакова, що прилетів у відсіку шасі до Москви. Проте у результаті у 12 кілометрах від міжнародного аеропорту Домодєдово, в зоні, де злітаючі пасажирські літаки набирають висоту, виявлене розірване на частини від падіння з великої висоти тіло підлітка, пише "Московський комсомолець".


Першим загиблого помітив будівельник, який працює неподалеку, в садовому товаристві "Смарагд" в селищі Ленінські Гори. Гуляючи по лісу з собакою, він випадково помітив, що на дереві висить людська нога, а поряд на землі лежить спотворений тулуб. Судмедексперти, що приїхали на місце, оглянувши тіло і найближчі околиці, винесли попередній вердикт: смерть хлопчика наступила від падіння з величезної висоти. Точний вік підлітка поки не з"ясований.


"Хлопець був азіатом, причому не старше 17 років, - заявили в місцевій міліції. - На жаль, нам невідома його осоистість. При ньому знайшли лише чорне портмоне і записку з московськими номерами телефонів. Ми дзвонили по цих номерах, але безрезультатно".

Фахівці одноголосні в думці, що хлопчик загинув від падіння з великої висоти. У берези, біля якої знайшли труп, зламана верхівка, а трохи нижче відламаний великий сук діаметром близько 20 сантиметрів, відзначає "Твій день". 
Зараз ви читаєте новину «Під Москвою знайшли труп підлітка, що випав з літака (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі