вівторок, 09 березня 2010 17:51

Під Кобзарем з Тимошенко зробили знамено опозиції (ФОТО)
14

Фото: Фото Reuters
Учасники віче народно-демократичних сил, яке відбувається сьогодні у Києві біля пам"ятника Тарасу Шевченку, обрали лідера БЮТ Юлію Тимошенко лідером об"єднаної демократичної опозиції.

Учасники мітингу одноголосно схвалили резолюцію.

Зокрема, у резолюції про створення об"єднаної демократичної опозиції зазначається, що до опозиції увійдуть усі громадські та політичні сили, що відстоюватимуть національні інтереси.

Об"єднана демократична опозиція ставить перед собою такі цілі як відстоювання європейського напрямку розвитку України, захист демократії, створення соціально орієнтованої ринкової економіки, захист незалежності та територіальної цілісності України, недопущення вступу України до будь-яких міжнародних структур та об"єднань, які суперечать європейській інтеграції, зміцнення енергетичної безпеки, збереження газотранспортної системи у державній власності, а також захист статусу української мови як єдиної державної.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Під Кобзарем з Тимошенко зробили знамено опозиції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі