пʼятниця, 07 грудня 2007 15:40

Під Києвом викрали і вбили авторитетного бізнесмена

За підозрою у скоєнні навмисного вбивства міліціонери затримали одного із нападників. Інших оголосили в розшук.

62-річного гендиректора авіаційно-транспортного підприємства викрали 19-го листопада і вивезли за місто. Вночі заручник встиг повідомити родичів про викрадення.

Друзі говорять, що бандити вимагали у директора авіапідприємства віддати їм літак, він не погодився і 21-го листопада його вбили.

3-го грудня міліція заарештувала 37-річного громадянина - одного з підозрюваних у вбивстві гендиректора авіапідприємства. Кажуть, що затриманий - син одного з народних депутатів України. Підозрюваний нині перебуває у СІЗО.

Наразі правоохоронні органи від коментарів утримуються. Мовляв, триває слідство, а міліція ще розшукує інших фігурантів кримінальної справи.

Детальні обставини та справжні мотиви скоєного злочину наразі з"ясовують слідчі органи. Якщо правоохоронцям вдасться довести вину затриманого громадянина, то йому загрожує чималий термін покарання, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом викрали і вбили авторитетного бізнесмена ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі