понеділок, 16 червня 2008 18:35

Під час зустрічі Меркель і Буша поліцейський помилково поранив колегу: Буша евакуювали

Під час останнього візиту президента США Джорджа Буша до ФРН в палацовому парку біля замку Мезеберг, де проходили переговори Буша і канцлера ФРН Ангели Меркель, один поліцейський із групи оточення помилково зробив постріл з табельної зброї, повідомляє сьогодні ИТАР-ТАСС з посиланням на німецьку газету Berliner Morgenpost.

Інцидент викликав переполох серед охоронців американського гостя. Почувши постріл, особиста охорона Буша сприйняла його за спробу теракту і вирішила спішно евакуювати президента США.

В результаті події, що трапилася минулої середи, легке поранення в руку отримав співробітник поліцейського спецпідрозділу з федеральної землі Бранденбург, повідомила представник поліції Потсдама. За її словами, у момент інциденту Буш і Меркель перебували в будівлі і "з ними нічого не сталося". Переговори продовжувалися за планом.

Розслідування події веде земельне відомство з кримінальних справ Бранденбурга. Про його попередні результати не повідомляється, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Під час зустрічі Меркель і Буша поліцейський помилково поранив колегу: Буша евакуювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі