неділя, 22 листопада 2015 00:09

Під час сутички з учасниками енергетичної блокади Криму ножем поранили поліцейського - Ківа

Під час сутички з учасниками енергетичної блокади Криму ножем поранили поліцейського - Ківа
Фото: Facebook

У Чаплинці Херсонської обл. під час сутички між силовиками і учасниками блокади Криму один поліцейський отримав ножове поранення. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник департаменту протидії наркозлочинності МВС Ілля Ківа.

"Під час нападу на поліцейських протестувальників постраждав полковник поліції, якого зі спини вдарили ножем, намагаючись заволодіти його зброєю", - написав Ківа.

Він також опублікував посилання, за яким можна подивитись відео інциденту.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 21 листопада, в Херсонській обл. озброєні спецназівці оточили учасників акції з блокади Криму, які протестують проти ремонту пошкоджених ліній електропередач, що подають електроенергію на окупований півострів. При цьому активісти заявили про застосування сили з боку правоохоронців.

У поліції заявили, що зобов'язані забезпечити доступ ремонтників, оскільки опори являють загрозу для життя людей.

Пізніше начальник департаменту протидії наркозлочинності МВС Ілля Ківа заявив, що конфлікт з учасниками акції з блокади Криму в Чаплинці врегульовано.

Зараз ви читаєте новину «Під час сутички з учасниками енергетичної блокади Криму ножем поранили поліцейського - Ківа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі