середа, 16 січня 2008 18:17

Під час ремонту на тернопільчанина впав автомобіль

15 січня на Тернопільщині сталось чотири трагедії: троє мертвих, одна особа в реанімації.


Учора, 15 січня, виникла пожежа в житловому будинку у селі Латківцях Борщівського району на Тернопільщині. Вогнем знищено речі домашнього вжитку і на місці пожежі виявлено мертвим власника садиби 1975 року народження. Причина пожежі - необережність при курінні, - повідомили 16 січня у центрі пропаганди ГУ МНС України в Тернопільській області.

Цього ж дня у м. Кременці на вулиці Ольжича було виявлено мертвим 28-річного чоловіка. Причина смерті - загальне переохолодження у стані алкогольного сп"яніння.

А в Зборівську центральну районну лікарню з діагнозом "опіки полум"ям 35% верхньої частини тулуба" було шпиталізовано 40-річного мешканця села Бзовиця. Опіки потерпілий отримав при спробі суїциду шляхом самоспалювання.

Трагічний випадок трапився у селі Дністровому Борщівського району, де внаслідок падіння легкового автомобіля "ВАЗ-2121" під час його ремонту, загинув чоловік, 1962 року народження, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Під час ремонту на тернопільчанина впав автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі