середа, 12 березня 2008 13:48

Під час президентських виборів в РФ запобігли кільком терактам

Під час проведення президентських виборів 2 березня запобігли кільком терористичним актам. Про це в середу на засіданні Федерального оперативного штабу (ФОШ) Національного антитерористичного комітету (НАК) повідомив директор ФСБ РФ Микола Патрушев. За його словами, терактам запобігли завдяки отриманню попереджуючої інформації.

"Ці терористично-диверсійні акти планувалися бандитами для дестабілізації ситуації в країні", – зазначив Патрушев, який також очолює НАК.

У той же час, за його словами, минулого року "на загальному тлі зростання терористичної небезпеки в світі нам вдалося знизити рівень цієї загрози в нашій країні", повідомляє РИА "Новости".

Патрушев також повідомив, що минулого року на засіданнях НАК і ФОШ було розглянуто понад 50 актуальних питань, що стосуються різних аспектів боротьби з тероризмом. Перевірена антитерористична захищеність понад 2 тисяч потенційно небезпечних і критично важливих об"єктів, понад 22 тисяч місць масового перебування людей. Проведено понад 300 навчань, у ході яких відпрацьовувалися практичні навички управління контртерористичними операціями, координації сил і засобів з мінімізації та ліквідації наслідків терактів NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Під час президентських виборів в РФ запобігли кільком терактам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі