понеділок, 28 травня 2007 15:19

Під час навчань бразильські поліцейські розстріляли 10 людей

Під час навчань бразильські поліцейські розстріляли 10 людей
Трагічний інцидент стався в Бразилії, де в минулі вихідні військова поліція проводила публічні навчання з нагоди дня солідарності в місті Рондонополіс в штаті Мату-Гросу на заході країни. Імітуючи звільнення заручників, поліцейські випадково застрелили дитину і ранили ще десятеро людей, передає в понеділок агентство AFP з посиланням на представників військової поліції Бразилії.

У інсценованій операції по звільненню заручників брали участь вісім співробітників групи спецоперацій.

За сценарієм вчень, частина поліцейських, що зображали злочинців, відкрила вогонь по натовпу. Проте, коли поліцейські відкрили вогонь по уявних терористах, виявилось, що їх зброя заряджена не холостими, а бойовими патронами. Два поранення в голову отримав 12-річний підліток, який помер, не прийшовши в свідомість. Ще дев"ять людей, зокрема шестеро дітей, госпіталізовано. Одна дівчинка знаходиться в реанімації.

Як з"ясувалося, два з семи пістолетів в руках поліцейських були заряджені бойовими патронами. Самі поліцейські, які були відразу ж арештовані, стверджують, що не знали цього, передає РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Під час навчань бразильські поліцейські розстріляли 10 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі