понеділок, 19 січня 2009 10:25

Під час автошоу у Вашингтоні загинула шестирічна дитина

Під час показу популярного американського автошоу Monster Jam у Вашингтоні в однієї з автомашин відлетіла деталь в результаті чого загинула шестирічна дитина, яка сиділа на трибунах. Ще одна людина отримала поранення.

Причиною нещастя став вантажний автомобіль, повідомляє AP. Під час довільної програми учасник, який управляв ним, вирішив продемонструвати глядачам трюк з обертанням, під час якого колеса машини виписують на землі круги, що нагадують "пампушки".

Раптово машина зламалася, і під дією відцентрової сили одна з деталей полетіла у бік трибун, на яких сидів шестирічний Себастьян Хайзей. Шматок металу вагою від трьох до п"яти кілограмів потрапив йому в голову, внаслідок чого дитина померла. Ще одного постраждалого відвезли до лікарні.

Співробітники служби безпеки шоу заявляють, що в тому, що трапилось не було чиєсь провини. Один з поліцейських, підключених до розслідування причин інциденту, підтвердив, що "це схоже на трагічний нещасний випадок". Проте очевидців події обурила поведінка адміністрації шоу: попри трагедію, захід було продовжено. Багато хто з глядачів вважав за краще піти.

"Ми схопили своїх дітей і побігли звідти геть", - сказала одна з відвідувачок шоу.

Інші очевидці також запевняють, що після того, що трапилося ніхто вже не звертав уваги на сцену. Всі вважали, що з поваги до сім"ї загиблої дитини захід повинен бути зупинений.

Пізніше один з організаторів заявив, що в майбутньому компанія уважніше ставитиметься до огляду задіяних в шоу авто.

"Вантажівка, що стала причиною трагедії, буде вилучена", - сказав промоутер.

Monster Jam - одне з найпопулярніших автомобільних шоу в Північній Америці і Європі. Автомобілі, що беруть участь в ньому називаються монстр-траками. У програмі шоу входять різноманітні змагання і конкурси, під час яких учасники шоу повинні максимально швидко і ефектно знищити повністю всі транспортні засоби, які зустрінуться на шляху, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Під час автошоу у Вашингтоні загинула шестирічна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі