четвер, 02 вересня 2010 14:22

Під будівлею Апеляційного суду у Києві помер засуджений

Під будівлею Апеляційного суду у Києві помер засуджений

У Києві біля будівлі Апеляційного суду столиці помер хворий на туберкульоз засуджений, якого доставили з СІЗО на засідання суду.

Як розповіли в четвер у центрі громадських зв"язків Головного управління МВС України в Києві, о 12.15 на Солом"янську площу до будівлі Апеляційного суду Києва з СІЗО конвой доставив засудженого чоловіка 1964 року народження. Він був засуджений Голосіївським районним судом за статтею 307 і 309 Кримінального кодексу України (зберігання і розповсюдження наркотиків) до 5 років позбавлення волі.

Це рішення суду було оскаржене в апеляційному порядку і в четвер повинне було відбутися це засідання, але коли конвой у супроводі лікаря СІЗО на носилках виносив з автомобіля засудженого, йому стало погано і він помер. За попередньою інформацією, ця людина була хвора на туберкульоз та інші захворювання.

Як повідомлялося, 22 серпня в ізоляторі тимчасового утримання Фастівського міського відділу міліції Київської області помер обвинувачений у незаконних операціях з наркотичними засобами.

Раніше у Харкові у приміщенні Орджонікідзевського райвідділу міліції помер підозрюваний у скоєнні злочину 29-річний чоловік.

Увечері 11 липня у Солом"янському райвідділку міліції через зловживання наркотиками помер 29-річний чоловік.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Під будівлею Апеляційного суду у Києві помер засуджений ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі