пʼятниця, 23 лютого 2007 14:15

Петербурзькі перукарі змайстрували зачіску-скрипку (ФОТО)
9

Фото: REUTERS/Alexander Demianchuk (RUSSIA)
У Санкт-Петербурзі у середу, 21 лютого, розпочався Фестиваль краси "Невські береги", в рамках якого проходить Міжнародна спеціалізована виставка косметики, парфумерії і устаткування для салонів краси, а також Міжнародні Олімпійські змагання з перукарського мистецтва, декоративної косметики і nail-дизайну. Фестиваль триватиме 4 дні.

Спеціалізована виставка "Невські береги" проходить двічі на рік. Виставкові площі розподілені по зонах відповідно до тематики діяльності компаній: професійна косметологія, перукарський напрям, декоративна косметика, засоби і інструменти з догляду за нігтями, солярії, косметологічне устаткування, парфумерія, ароматерапія, меблі і аксесуари для салонів краси, спеціалізована преса, професійні училища, школи, студії.

Експонентами Міжнародної спеціалізованої виставки "Невські Береги" є більше 300 підприємств індустрії краси. Програма заходів прес-центру щодня збирає фахівців на семінари, лекції і майстер-класи, повідомляє ІnterCHARM.net.













































Зараз ви читаєте новину «Петербурзькі перукарі змайстрували зачіску-скрипку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі