вівторок, 03 липня 2007 10:46

Петербуржці самостійно шукають у Неві годинник вартістю $200 тис

Жителі Петербурга намагаються самостійно знайти на дні Неви годинник вартістю близько $200 тис., який випадково упустив в річку турист, повідомив у вівторок співробітник прес-служби Асоціації водолазів Росії. "Під мостом постійно пірнають хлопчаки, купальщики, днями працювали водолази одного з клубів. Але шансів у них практично немає, оскільки дно в тому місці дуже мулисте, вода каламутна", - сказав він. "Вчора, коли ми були на місці, до нас підійшов місцевий старожил, якому, мабуть, пірнаючі хлопчаки приносять на продаж знайдене під водою, і попросив фотографію годинника, на випадок, якщо його вже знайдено. Як виявилося - не знайдено", - додало джерело.
На думку представника Асоціації, навіть якщо комусь вдасться знайти годинник, він не зможе його  продати. Це ексклюзивна річ, яку, якщо знайшов, набагато вигідніше повернути за винагороду у $10 тис., яку оголосив гість північної столиці.
Минулими вихідними високопоставлений гість північної столиці ненавмисно впустив у Неву з Іоанівського моста годинник Hellmuth - масивний, вкритий діамантами хронограф, які випускаються обмеженою партією і не поставляються до Росії, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Петербуржці самостійно шукають у Неві годинник вартістю $200 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі