четвер, 07 серпня 2008 13:02

Пес добу ходив з півметровою палицею в стравоході (ФОТО)


Однорічний пес Гектор з Британії вмудрився проковтнути дерев"яну палицю завдовжки 64 сантиметри, пише газета TheDailyTelegraph. Господиня привела вихованця до ветеринара після того, як той відмовився з"їсти свій сніданок.

Ветеринари досліджували вміст шлунку Гектора за допомогою спеціальної мініатюрної відеокамери і рентгена. Вони встановили, що довга палиця завтовшки близько 2,5 сантиметрів застрягла у пса в стравоході. Лікарі місцевої ветеринарної клініки не змогли витягнути чужорідний предмет, і Гектора довелося відправити до Королівського ветеринарного коледжу, де палицю, що впирається в стінку шлунку, видалили за допомогою пінцета.

За словами ветеринарів, вони були здивовані тим, що Гектор зміг повечеряти вже після того, як проковтнув палицю. Господиня пса розповіла, що, не дивлячись на очевидно погане самопочуття, в клініці він познайомився зі всіма собаками в черзі.

Зараз Гектор почуває себе добре. Його господиня має намір зберегти палицю на пам"ять.

Зараз ви читаєте новину «Пес добу ходив з півметровою палицею в стравоході (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі