середа, 31 жовтня 2018 13:51

Пес АТОвця показав супертрюки на світовому чемпіонаті
4

Фокстер’єр Бада під час нагородження на Чемпіонаті світу з дог-пуллера
Фото: З архіву Сергія Бобка
Фокстер’єр Бада  показує трюки на чемпіонаті світу з дог-пуллера
Фокстер’єр Бада з господарем Сергієм Бобком
Фокстер’єр Бада

29-річний Сергій Бебко із Золотоноші на Черкащині та його фокстер'єр Бада стали мультичемпіонами світу з дог-пуллера. Це новий вид спорту з собаками. У його основі - біг і стрибки.

Змагання з дог-пуллера проходили у Чехії на початку жовтня. Приїхало 70 учасників із різних країн.

"Моїй Баді 2 роки. Торік вона з дог-пуллера стала чемпіонкою України. Ввійшла в збірну України з 8 учасників із різними породами собак, - розповів Cazeta.ua Сергій Бебко. - 7 жовтня ми поїхали до Праги на чемпіонат світу. У нашій категорії "Mini" було 18 учасників. Поле для виступу поділили на 3 частини. Я стояв у квадраті та закидав кільце на 10 м то в одну сторону, то в іншу. Бада мала на бігу схопити його зубами, кинути біля мене і мчати за іншим. За 1,5 хв. Бада 10 разів правильно виконала трюк. Це був найкращий результат.

Друга дисципліна - "стрибки". У руках тримав 2 пуллери. Бада хапала їх почергово зубами так, щоб всі лапи були відірвані від землі. Так настрибала 76 разів - 2 місце. Із моєї вини не дібрали 3 бали для першості у дисципліні".

Читайте також: Чоловік подорожує континентом із чорним котом

Переможницю за сумою балів нагородили кубками, медалями та 2 мішками сухого корму.

2 місця та одне третє в різних категоріях на Чемпіонаті світу з дог-пуллера у Чехії вибороли пси з України. У загальному заліку збірна України здобула головний кубок.

Зараз ви читаєте новину «Пес АТОвця показав супертрюки на світовому чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі