субота, 12 січня 2008 14:19

Первез Мушарраф не хоче віддавати справу Бхутто в руки ООН

Президент Пакистану Первез Мушарраф в черговий раз виключив можливість проведення розслідування вбивства екс-прем"єра країни Беназір Бхутто силами ООН. Він підкреслив також, що Пакистан не можна порівнювати з Ліваном, де ООН розслідує вбивство прем"єр-міністра Рафіка Харірі. "Це неможливо. Хіба в цій справі фігурує інша країна? Пакистан - не Ліван", - відповів Мушарраф на питання про можливість проведення такого розслідування в інтерв"ю французьким ЗМІ.

Він також категорично відкинув можливість розколу Пакистану, хоча визнав, що міжнародна терористична мережа "Аль-Каіда" активно намагається цього добитися. За його словами, в "Аль-Каіди" "немає можливості дестабілізувати країну, але атаки смертників приносять хаос і відбирають мужність у населення".

Крім того, пакистанський президент підкреслив, що економіка країни витримає, якщо США вирішать припинити свою допомогу, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Первез Мушарраф не хоче віддавати справу Бхутто в руки ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі