вівторок, 01 травня 2007 17:06

Першотравневі мітинги: у Києві на прапорах Ленін, а в Одесі - Че Гевара

Сьогодні, 1 квітня, прихильники КПУ, СПУ та Партії регіонів, що входять до парламентської коаліції, провели мітинги у найбільших містах України з нагоди святкування Дня всіх трудящих.

У Києві було 5000 мітингуючих. Вони поклали квіти до пам"ятника Володимиру Леніну. Тримали прапори із символікою своїх політичних сил, а також прапори часів СРСР і портрети Леніна. Під час покладання оркестр грав мелодії часів СРСР.

В Донецьку близько 1000 прихильників Комуністичної партії провели мітинг на площі імені Леніна.
Вони поклали квіти до пам"ятника Леніну й розпочали мітинг. Вони тримали червоні прапори, гасла: "Україна - позаблокова країна. НАТО тут не пройде!", " Мир! Труд! Май!", "Пролетарі всіх країн, єднайтесь!"

У Харкові 2000 прихильників КПУ провели в мітинг на площі Свободи біля пам"ятника Леніну . Тримали плакати "За солідарність трудящих у боротьбі", "Інтереси трудової людини - у центр економічної реформи", "Хай живе 1 Травня!", "НАТО - світовому жандарму - ні!"

У Дніпропетровську майже 2000 прибічників коаліції та партії "Громада" провели мітинг на площі імені Леніна.

В Одесі зібралося 1500 прихильників КПУ. Мітинг пройшов на Куликовому полі, де раніше був пам"ятник Леніну. Учасники тримали червоні прапори й портрети Йосипа Сталіна, Ернесто Че Гевари й Фіделя Кастро.

Загалом, учасники всіх зібрань закликали органи влади неухильно дотримуватись Конституції й закону. Вони заявляли про свою підтримку рішень коаліції, Ради й Кабінету Міністрів та осуджували укази президента Ющенко.

"Газета по-українськи"



Зараз ви читаєте новину «Першотравневі мітинги: у Києві на прапорах Ленін, а в Одесі - Че Гевара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі