субота, 02 серпня 2008 14:34

Перше засідання нового уряду відбулося в Японії

Перше засідання нового уряду відбулося в Японії
Прем"єр-міністр Японії Ясуо Фукуда провів перше засідання нового уряду країни, він зачитав звернення до нових членів кабінету міністрів і закликав їх підтримати політичний курс, що проводиться ним.

У своєму зверненні прем"єр запевнив, що докладе всіх зусиль для того, щоб новий уряд "розумів суспільні настрої та сприяв би створенню такого суспільства, в якому громадяни відчували б себе безпечно".

Він також підкреслив необхідність того, щоб міністри наполегливо трудилися і допомогли зняти "суспільні переживання з приводу зростання цін на нафту та нестачі медичних працівників".

У промові прем"єра помітне місце було приділене питанням відносин з Північною Кореєю та проблемам, пов"язаним з глобальною зміною клімату.

Раніше сьогодні нові члени японського уряду були формально призначені на цю посаду на атестаційній церемонії, під час якої у присутності імператора їм були вручені відповідні документи, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Перше засідання нового уряду відбулося в Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі