понеділок, 21 травня 2007 12:45

Перша леді Грузії стала "жінкою ІІІ тисячоліття" в Україні

Перед театром вистилили червону доріжку, і публіка у вечірньому вбранні, не дивлячись на 30-градусну спеку, у піднесеному настрої поспішала до опери. Серед гостей були Діма Клімашенко з Машею Фокіною, Ольга Сумська з меншою дочкою, Володимир Горянський з дружиною, Остап Ступка, Камалия, подружжя стилістів Дюденко, Стела Захарова та багато інших.

Звань і нагородних статуеток були удостоєні не лише українки, але й іноземки. В номінації "видатна особистість" нагородили першу леді Грузії Сандру Саакашвілі та американську астронавтку українського походження Хайдемарі Стефанішин-Пайпер. Вони не змогли приїхати на церемонію, тому нагородні статуетки за них отримували їхні представники. За пані Саакашвілі премію отримав посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе.

За досягнення у кінематографі премією відзначили культового режисера Кіру Муратову. Вітальний номер для неї прозвучав з вуст артистки Ніни Матвієнко. Пані Муратова була задоволена, розчулилася, а коли вийшла зі сцени, зачепившись за шнур, звалилася прямо в залі. На щастя, все обійшлося. 

Зі світу дизайну премії удостоїлися Айна Гасе і Вероніка Жанві, в яку так "закоханий" французький кутюр"є Пако Рабанн. Почесний титул "Жінка III тисячоліття" отримали Наталія Сумська, Ассія Ахат і "Міс Україна Всесвіт-2006" Інна Цимбалюк, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Грузії стала "жінкою ІІІ тисячоліття" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі