четвер, 07 лютого 2008 13:38

Періс Хілтон вручили нагороду "Жінка року" (ФОТО)

 
Нещодавно молодіжний гумористичний журнал Lampoon і драматичний кружок студентів початкових курсів Гарвардського університету привласнили Періс Хілтон звання "Жінка року".

Здійснюючи турне на підтримку свого нового фільму "Красуня і потвора", актриса зупинилася в Кембріджі, передмісті Бостона, штат Массачусетс, де знаходиться університет. Хілтон вручили нагороду в гарвардському клубі "Заварний пудинг", драматичному кружку, в якому займаються студенти початкових курсів ВУЗу.

Після вручення нагороди, дівчина виголосила урочисту промову перед студентами Гарварду. Під час промови Періс відзначила, що ніколи б не подумала, що отримає цю нагороду. Звертаючись до студентів вона сказала, що вони і Гарвард - це супер.

В даний час зірка продовжує промоушен картини "Красуня і потвора", яка з"явиться в кінотеатрах з 8 лютого. Хілтон грає там гарну кращу подружку "бридкого каченяти".

Раніше жінками року Гарвард ставали актриси Скарлет Йохансон, Хеллі Бері та Сара Джесіка Паркер. Гарвардський університет був заснований в 1636 році, а клуб "Заварний пудинг" - в 1844 році.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон вручили нагороду "Жінка року" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі