середа, 31 жовтня 2007 11:06

Періс Хілтон у Москві напоїли горілкою (ФОТО)

Періс Хілтон в перші години перебування в російській столиці була сама скромність. Але тільки до того моменту, поки не скуштувала російської горілки.

Після кількох чарок тендітна блондинка вже витанцьовувала на дивані, обіймаючи відомого телеведучого Андрія Малахова. А бойфренд тусівниці Джейсон Мур тим часом мирно спав у президентському номері дорогого готелю.

Візит найзнаменитішої скандалістки до Москви був коротким, проте бурхливим. Виконавши свою місію (Хілтон було запрошено на показ юної дизайнерки Кіри Пластініної), білявка поїхала по ресторанах. Там її чекали на вечері 14-літня Кіра, її заможні батьки (за деякими даними, саме тато дівчинки виписав винагороду для Періс у розмірі 2 мільйонів рублів), Андрій Малахов, актори Павло Дерев"янко, Юрій Колокольников і Ваня Ніколаєв, колишня дружина Володимира Преснякова Олена Лєнская. Світська левиця з"явилася перед гостями в сукні, подарованій Пластініной.

Із запропонованого меню американка обрала улюблені страви з морепродуктів. Утім, російська компанія пояснила Періс що до чого: бути в Росії і не спробувати чорної ікри – це велике упущення. За хвилину послужливі офіціанти вже несли до столика знаменитості піалки з ікрою.

– А бутерброди потрібно неодмінно запивати горілкою, – повчали Хілтон росіяни.

Чарівній дівчині було незручно відмовити гостинним росіянам, і вона охоче покуштувала ікри та "біленької". І дуже швидко увійшла в смак. Їжі ставало все менше, а горілки все більше.

Ближче до кінця вечері знаменита спадкоємиця вже освідчувалася юній Пластініній і запевняла її в тому, яка вона талановита дівчинка.

Коли вечеря закінчилася, на Періс чекали вже в іншому ресторані. Вона на декілька хвилин заглянула в готель – як припустили деякі гості, перевдягнути сукню, що порвалася. Але Хілтон залишилася в наряді Кіри – мабуть, настільки він припав їй до смаку.

Далі американська знаменитість поїхала до модного караоке-бару. Андрій Малахов був настільки зачарований світською левицею, що на її запрошення склав їй компанію і там. У барі вже не було тієї офіційної обстановки, чим і скористалася відчайдушна Періс. Перехиливши ще кілька чарок горілочки, вона почала звично веселитися. При цьому, як завірили відвідувачі караоке, вона щопівгодини відлучалася в дамську кімнату. Навіщо – так і залишилося секретом.

Ближче до ранку в галасливому залі почалися танці. Місця на підлозі запальній американці, видно, не вистачило, і вона, узявши за руку Малахова, почала рухатися на дивані. Вони дуже весело танцювали і незабаром притомилися, що було недивно, оскільки наближався ранок. Всі роз"їхалися по домівках, а Хілтон разом із новими російськими друзями (у їх числі опинився і молодий актор Ваня Ніколаєв) продовжила веселитись у своєму просторому номері. Блондинці вже несила було пити горілку, і нічну програму вони завершили шампанським.

Наступного ранку, вірніше, вдень, бідоласі Періс було так погано, що вона скасувала всі офіційні заходи за своєю участю. Зачарована американською знаменитістю Кіра Пластініна привезла Хілтон величезну сумку з одягом, але капризній блондинці менше за все хотілося міряти сукні. Вона подякувала Кірі, але до жодної з речей не доторкнулася. Увечері на ґанку готелю вона з"явилася в темних окулярах, бажаючи приховати сліди бурхливої ночі.

На щастя, їй не потрібно було виглядати бездоганно – її шлях лежав у аеропорт, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон у Москві напоїли горілкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі