вівторок, 01 березня 2022 19:58

Перевезення тварин у потягах: "УЗ" спростила правила

Перевезення тварин у потягах: "УЗ"  спростила правила
За останні дні Укрзалізниця евакуювала більше 11 тисяч тварин. Фото: pixabay.com

Укрзалізниця пом'якшила правила для перевезення тварин потягами. Національний перевізник продовжує евакуацію громадян і просить не кидати домашніх тварин на вокзалах.

Для їхнього перевезення пасажирам потрібно мати з собою ветеринарний паспорт. Також та потурбуватись про те, щоб тварина була в переносці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця продовжує роботу: змінений графік руху поїздів

"Намагаємось врятувати всіх - не тільки мешканців міст, але й їх хатніх улюбленців. Так, за останні дні Укрзалізниця евакуювала більше 11 тисяч тварин. Переважно котів та собак. Закликаємо пасажирів не кидати своїх тварин на вокзалах міст. Ми залюбки візьмемо на борт містян разом з котами чи собаками, і доставимо в безпечне місце. Просимо інших пасажирів поставитись із розумінням: бо в ці непрості часи наша людяність визначається зокрема за тим, як ми ставимось до тварин", - йдеться в повідомленні перевізника у Facebook.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Перевезення тварин у потягах: "УЗ" спростила правила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі