четвер, 14 серпня 2008 18:55

Перевізників оштрафували на 125 тисяч

Сумське територіальне відділення антимонопольного комітету оштрафувало 10 перевізників, які працюють на маршруті "Веретенівка — 12-й мікрорайон". Власники маршруток мають сплатити  від 1 тис. до 17 тис. грн. Загальна сума штрафів — понад 125 тис. грн.

8 січня більшість сумських перевізників без згоди міськвиконкому підняли вартість проїзду в маршрутних таксі з 1 до 1,5 грн. Опісля міська влада погодила новий тариф — 1,25 грн.

— Сподіваюся, що в Сумах не знайдеться жодного судді, котрий виправдає дії перевізників, — сказав голова відділення Микола Ільченко, 43 роки. — На підході ще 8 справ, порушених антимонопольним комітетом проти перевізників.

Нині у міськраді підготували проект рішення, за яким проїзд у маршрутках вдень становитиме 1,5 грн, а вночі — 2 грн. Начальник відділу логістики та зв"язку Валерій Семесенко, 41 рік, запевняє, що нові тарифи діятимуть не раніше вересня.

Зараз ви читаєте новину «Перевізників оштрафували на 125 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі