середа, 01 серпня 2007 09:18

Переможниця "Нової хвилі" співає мимо нот: Пугачова

Останній фестивальний день "Нової хвилі" для більшості зірок почався важко. Після того, як всі від душі погуляли на дні народження Ігоря Крутого, на ранок їм довелося йти "на прийом до лікаря". Причому не пересічного, а нового президента Латвії Валдіса Затлерса. До обрання на свій пост він був практикуючим хірургом-травматологом. Спілкувалися невеликою, але дуже вагомою компанією - Алла Пугачова, Ігор Крутий, Максим Галкін, Валерій Меладзе, Микола Басков.

Увечері вибрані відправилися на закриту вечірку у ресторан La Rivva. Примадонна була у чудовому настрої. У якийсь момент приїхала переможниця конкурсу "Нова хвиля" Наташа Гордієнко і, бентежачись, підійшла до Пугачевої. Та царствено протягнула руку для рукостискання, але особливих сантиментів роздавати не стала.

Алла Борисівна з приводу переможниці взагалі висловилася досить різко: "Вона співає мимо нот. Як це може взагалі бути? Я за неї не уболівала, а за кого уболівала, того і нагородила.", повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця "Нової хвилі" співає мимо нот: Пугачова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі