четвер, 05 липня 2007 09:51

Перемогу Сочі вважають особистою заслугою Путіна (ФОТО)

Путін 10 хвилин говорив на англійській мові заради перемоги Сочі. Вплив президента був вирішальним. І  Путіна вже примусили замислитися над тим, щоб повернутися у  2012 році на пост президента і особисто її відкрити. Перемогу Сочі у боротьбі за Олімпіаду-2014 спостерігачі вважають особистою заслугою президента Росії.

"Якщо ви виграєте цю Олімпіаду, то повернетеся у 2012 році, щоб відкрити її?", - запитали журналісти після презентації. "Ну, це ще рано... планувати", - відповів Путін.


У Міжнародному Олімпійському комітеті прямо заявили, що президент Росії зіграв найважливішу роль в перемозі. "Перемога Сочі - це в першу чергу заслуга президента Путіна, - сказав журналістам представник Японії у Міжнародному олімпійському комітеті Син"їтіро Окано. - На членів МОК справила враження енергія, з якою російський керівник відстоював своє місто."

Важливу роль зіграла не тільки виголошена на чіткій англійській мові промова президента Путіна у Гватемалі, а й його інтенсивні особисті зустрічі з членами МОК. Один представник МОК ледве встигав виходити з кімнати переговорів, як на його місце заступав інший. Члени МОК виходили від нього натхненні і щасливі.

Вже за годину після оголошення підсумків голосування Сочі  і Міжнародний Олімпійський комітет підписали контракт на проведення зимової Олімпіади у 2014 році. Ця урочиста церемонія вінчала довгий робочий день у Гватемалі, повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Перемогу Сочі вважають особистою заслугою Путіна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі