четвер, 07 серпня 2008 18:59

Перекинувся автобус Москва–Кишинів

Близько шостої ранку 3 серпня біля повороту на село Шестовиця Чернігівського району  перекинувся автобус Москва-Кишинів. У ньому було 52 пасажири і двоє водіїв. Кажуть, один із них заснув за кермом.

Автобус їхав із російської столиці. Пройшов митний контроль на пункті пропуску "Сеньківка". Біля Шестовиці з"їхав у кювет, збив два дерева й перекинувся на правий бік. У цей час пасажири спали.

На місці загинула 29-річна Чечілія Ангені. Георгію Рудку, 62 роки, і 36-річній Галині Тофан відірвало по правій руці. У жінки ще й закрита черепно-мозкова травма, перелом плеча. У 36-річного Степана Логіна перелом правої руки зі зміщенням, перелом ребер, травми грудної клітки. "Швидка" доправила їх до Чернігівської міськлікарні.

У 43-річного водія автобуса 25 років стажу. Міліціонерам розповідає, що після того, як виїхав із митниці, його двічі зупиняли співробітники ДАІ — в Городні та на об"їзній дорозі біля Чернігова. Чоловік запевнив, що за кермом не більше 4 год. Пообіцяв, що невдовзі поміняється зі своїм напарником.

Два місяці тому неподалік села Хороше Озеро Борзнянського району теж перекинувся молдовський автобус Кишинів–Москва. Він прямував до Росії. Тоді водій так само заснув за кермом. Загинуло четверо пасажирів, 19 — зазнало травм.

Зараз ви читаєте новину «Перекинувся автобус Москва–Кишинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі