середа, 20 червня 2007 20:25

Передвиборним гімном Хілларі Клінтон стала балада Селін Діон

Американський сенатор і дружина колишнього президента США Білла Клінтона Хілларі Клінтон заявила, що піснею її передвиборної кампанії стане балада Селін Діон "You and I".

Трек для передвиборної кампанії Клінтон підбирала за допомогою голосування, що почалося близько місяця тому на її сайті. Всі охочі могли висловитися на користь однієї з дев"яти пісень, запропонованих самою Хілларі, включаючи твори U2, Шенайі Твейн, The Temptations, Smash Mouth і Dixie Chicks.

Крім того, відвідувачі сайту мали можливість запропонувати власний варіант передвиборного гімну. В результаті пісня Селін Діон, якої не було в первинному списку, набрала близько 200000 голосів і обійшла всіх конкурентів.

Діон - канадська співачка, і це дало підстави деяким представникам Республіканської партії звинуватити Хілларі Клінтон в тому, що вона підібрала пісню для передвиборної кампанії "на стороні", повідомляє Lenta.ru.



Зараз ви читаєте новину «Передвиборним гімном Хілларі Клінтон стала балада Селін Діон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі