середа, 12 листопада 2008 08:54

Пентагон запустив аналог YouTube для військових (ФОТО)

 
Міністерство оборони США у вівторок оголосило про початок роботи спеціального відео-сервісу для військовослужбовців та членів їхніх сімей, передає агентство Associated Press.

На новому сервісі TroopTube, прообразом якого послужив популярний сайт YouTube, військовослужбовці зможуть розміщувати відеоролики з будь-якої точки світу, де є вихід в інтернет. Проте, відзначили в Пентагоні, зміст відеозаписів ретельно перевірятиметься перед тим, як з"явиться у вільному доступі в мережі.

Розробник TroopTube, компанія Delve, відзначає, що не дивлячись на схожі назви з YouTube, новий сервіс володіє низкою незаперечних переваг в порівнянні з популярним відеосайтом. У компанії запевнили, що розробники спробували зробити сервіс максимально зручним для всіх користувачів, незалежно від швидкості інтернет-підключення. Так, завантажені на сайт файли автоматично стискуватимуться і демонструватимуться в дозволі, найбільш відповідному для швидкості з"єднання користувача.

Крім того, за словами розробників, в створенні сервісу була використана передова технологія аудіо-пошуку: система розпізнає мову, записану на відео, що дозволяє провести пошук не тільки за назвою файлу, але і за його звуковою доріжкою (наприклад, за фрагментом діалогу).

Нагадаємо, що в травні 2007 року Пентагон заборонив військовослужбовцям і співробітникам відомства доступ до сайтів YouTube та соціального сервісу MySpace з міркувань безпеки, а також для зменшення навантаження на мережу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пентагон запустив аналог YouTube для військових (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі