пʼятниця, 06 квітня 2007 11:58

Пенсіонерка замовила вбивство невістки і онуки заради квартири

У Підмосков"ї співробітники карного розшуку затримали мешканку Люберецького району, яку підозрюють у організації замовленого вбивства дружини свого сина та його дочки.

За даними правоохоронних органів Московської області, недавно міліціонерам стало відомо про жінку, яка хоче за велику суму грошей винайняти виконавця вбивства своєї 35-річної невістки й 12-річної онуки.

Один з оперативників виступив у ролі потенційного вбивці й на зустрічі з замовницею отримав від неї необхідні інструкції. Пенсіонерка обіцяла заплатити за виконане "замовлення" 1 тис. доларів.

Підозрювану в замовленні подвійного вбивства жінку затримали напередодні в селищі Котельники під час передачі десяти тисяч рублів. Як виявилось, інші 17 тисяч рублів жінка погоджувалася виплатити "кілерові" тільки після того, як на власні очі побачить тіла убитих.

За даними слідства, вбивство пенсіонерка хотіла вчинити, щоб заволодіти квартирою, яка належить родичам.

У даний час відносно затриманої порушили кримінальну справу, жінці призначена судово-психіатрична експертиза, передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка замовила вбивство невістки і онуки заради квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі