вівторок, 12 червня 2007 13:57

Пенсіонерка попросила зарізати свого чоловіка заради 3 квартир

У Євпаторії пенсіонерка двічі замовляла своїм зятям вбивство власного чоловіка. У нагороду за смерть чоловіка вона обіцяла квартиру на узбережжі. Днями власник нерухомості в Євпаторії, Москві та Абхазії помер від ножового поранення в груди, повідомляє Центр громадських зв"язків главку МВС України в Криму.

Загиблий 74-річний чоловік жив у Євпаторії разом зі своєю 62-річною дружиною, у якої від першого браку була вже доросла заміжня дочка. Під час однієї з сімейних зустрічей теща запропонувала своєму зятеві операцію: за вбивство чоловіка вона пообіцяла йому одну з євпаторійських квартир, що належали чоловікові. Окрім нерухомості в Євпаторії чоловік володів двома квартирами в Москві та одній у Абхазії.

Про цю розмову приголомшений чоловік поквапився розповісти своєму тестеві. Після скандалу пожадлива дружина переселилася в окрему квартиру.

Євпаторійська пенсіонерка зробила все можливе, щоб розвести свою дочку із зятем, що зрадив її. Через деякий час зловмисниці вдалося ще раз видати дочку за раніше судимого за грабежи 29-річного євпаторійця.

Не бажаючи відступати від наміченої мети, теща повторила сценарій. Новий зять поставився до її пропозиції з розумінням. У один з сонячних червневих днів чоловік із ножем у руках увійшов до квартири свого тестя, п"ять разів ударив родича в груди, і пішов, мріючи про власну квартиру.

Після проведення оперативно-розшукових заходів, уже за добу євпаторійські правоохоронці затримали замовницю жорстокого вбивства і виконавця.

Затримані зізналися в скоєному. Наразі вони заарештовані, відкрито кримінальну справу, ведеться слідство, пише Новый регион.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка попросила зарізати свого чоловіка заради 3 квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі