вівторок, 22 січня 2008 11:17

Пенсіонер розбив шість машин з помсти за збиту кішку

Пенсіонер, що розбив у дворі будинку у Вологді шевською підставкою шість автомобілів, засуджений до одного року умовного покарання. Як розповів помічник прокурора Вологди Павло Воробйов, не дивлячись на те що пошкоджено  було кілька машин, до суду звернувся господар тільки однієї. "Дідусь автомашини побив. У мене було розбите заднє скло і пошкоджені колонки на задній панелі. Я це за свій рахунок відремонтував на 8 тис. 400 рублів", – сказав власник машини.

Сам пенсіонер – Олександр Шушмарук – свою поведінку пояснює бажанням помститися за задавлену невідомим автомобілем улюблену кішку. "Вона лежала поряд з колесом, мабуть, трохи висунулася, і все. Я тут її залишив і пішов додому. Стан був – адже ми розуміли з нею один одного, багато років пішло на контакт", – розповів Шушмарук. Слідство встановило, що удома пенсіонер випив стакан портвейну, узяв шевську лапу – спеціальну залізну підставку, на якій ремонтують взуття, – і вийшов в двір, щоб крушити перші ліпші машини.

Окрім умовного покарання суд зобов"язав Шушмарука відшкодувати збиток, нанесений автовласникам, повідомляє "Интерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер розбив шість машин з помсти за збиту кішку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі