вівторок, 22 липня 2008 16:17

Пенсіонер через сварку розстріляв своїх сусідів

У Житомирі затримано пенсіонера, який вчинив стрілянину по сусідах, поранивши з мисливської рушниці трьох осіб, одну з них – 83-річну жінку – смертельно.

Як повідомив керівник відділу зв"язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області Валерій Фільо, інцидент стався 19 липня, повідомлення про те, що 64-річний житель Житомира вчинив стрілянину з мисливської рушниці, надійшло до міліції близько 19.00.

За словами В.Фільо, працівники міліції, які прибули на місце події, з"ясували, що між двома сусідами склалися неприязні відносини через облаштування домогосподарств. Через це ж 19 липня виникла сварка. "Не дійшовши згоди, 64-річний пенсіонер із зареєстрованої гладкоствольної мисливської рушниці "Сайга-410К" спричинив вогнепальне проникаюче поранення 63-річному сусідові, після чого смертельно поранив 83-річну жінку", – сказав представник МВС, додавши, що після цього зловмисник зайшов до іншого сусідського будинку, де поранив 55-річного господаря.

За словами В.Фільо, зупинили пенсіонера син одного з постраждалих і працівники спецпідрозділу міліції "Беркут", які за викликом прибули на місце події.

"Пенсіонер затриманий. Рушницю вилучено. Розслідування усіх причин та обставин події триває", - зазначив керівник ВЗГ УМВС України в Житомирській області .

Двоє постраждалих були госпіталізовані, зараз один з них перебуває у реанімаційному відділенні Житомирської обласної лікарні, інший – після отримання медичної допомоги повернувся додому, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер через сварку розстріляв своїх сусідів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі