четвер, 24 квітня 2008 12:27

Пенелопа Крус оголилася для нового фільму (ФОТО)

Пенелопа Крус оголилася для нового фільму (ФОТО)
У новому фільмі "Елегія" - екранізації романа Філліпа Рота "Помираюча тварина" - Пенелопа Крус знялася в ролі молодої коханки героя Бена Кингслі, зірки "Списку Шиндлера" і "Людей Ікс". Зрозуміло, без постільних сцен не обійшлося.

Персонаж Кинслі - немолодий критик, професор літератури в університеті Нью-Йорка Девід Кепеш - не тільки закохується, але і закохує в себе студентку Консуеллу Костілью, яку грає Крус.

Фільм розповідає історію їх непрості взаємини, пристрасну любов і ревнощі.

У картині немало еротичних сцен за участю 64-річного Кингслі і 33-річної Крус.

Як сказала сама виконавиця головної ролі після завершення зйомок, їй не легко і не важче зніматися в постільних сценах, ніж у всіх інших.

Втім, у актриси достатньо багатий досвід участі в еротичних сценах - тільки за останній час вона встигла знятися в "Елегії".

У новому фільмі Вуді Олена, де з Скарлетт Йоханссон грає у відверто лесбійській сцені, і навіть в музичному кліпі свого брата Едуардо в ролі порнозірки.

А 64-річний Бен Кингслі тільки що одружився з четвертою дружиною Даніелою Барбозою де Карнейро. Чоловік не нарадується своєю 32-річною дружиною, кажучи, що в ній "Давній Єгипет поєднується із Стародавнім Римом".

Прем"єра нового фільму запланована на квітень 2008 року, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус оголилася для нового фільму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі