середа, 14 березня 2007 13:23

Пекар лякає покупців хлібом у вигляді частин людського тіла (ФОТО)

У одній з крамниць Бангкока, столиці Таїланду, працює дивовижний пекар. 28-річний студент-дизайнер Киттіват Унаррон (Kittiwat Unarrom) випікає хліб і тістечка у вигляді частин людського тіла.

- Звичайно, людей дещо шокують мої роботи. Дехто думає, що я божевільний. Але коли вони розуміють мою ідею, все стає на місця, - говорить Киттіват Унаррон


Батько Киттівата - пекар. Син вчиться в університеті на відділенні гуманітарних наук. Але спільна робота з батьком не пройшла йому дарма. Унаррон-молодший цілком професійно володіє майстерністю виготовлення хлібобулочних виробів.

Разом з їстівними людськими головами, виліпленими з тіста, і прикрашеними шоколадом, родзинками і горіхами кеш"ю, Киттіват виготовляє хліб у вигляді людських ніг, рук, грудної клітки. Частенько під час роботи він використовує атласи з анатомії. Говорить, що йому також допомагають спогади про відвідини музею воскових фігур.


Киттіват Унаррон сподівається, що його реалістичні художні роботи змусять людей задуматися, споживають вони їжу, чи, насправді, їжа споживає їх.

- Коли ми їмо, ми не думаємо про наше здоров"я чи безпеку, ми думаємо тільки про наші смакові відчуття. Але коли люди бачать мій хліб, у них не виникає бажання з"їсти його, - каже Киттіват Унаррон.

Чуднуватий майстер регулярно отримує замовлення від жартівників, які хочуть здивувати друзів або колег. Незабаром у Киттівата пройде виставка в Університеті Бангкока Silpakorn. Вона приурочена до захисту диплома, після якого він сподівається отримати ступінь бакалавра мистецтв, пише First Coast News


Зараз ви читаєте новину «Пекар лякає покупців хлібом у вигляді частин людського тіла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі