четвер, 10 травня 2007 13:13

Педофілові, що згвалтував 8 хлопчиків, знизили термін до 11 років

Судова колегія у кримінальних справах обласного суду Калінінграда pнизила на один рік покарання Сергію Гривцову, засудженому в лютому 2007 року на 12 років за здійсненні дій сексуального характеру відносно восьми малолітніх хлопчиків.

Згідно з даними прокуратури, покарання змінене у зв"язку з частковою перекваліфікацією дій засудженого.

Згідно з словами представника прокуратури, частина злочинних дій Гривцова колегією у кримінальних справах були перекваліфіковані з ч.1, п. "в" ч.3 ст.132 КК РФ (насильницькі дії сексуального характеру, у тому числі і відносно особи, що не досягла чотирнадцятирічного віку) на ст.135 КК РФ (розпусні дії).

У результаті покарання Гривцову призначене строком у 11 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму. З винного на користь потерпілих стягнута моральна шкода на загальну суму 270 тисяч рублів. Вирок вступив в законну силу.

Житель Черняховського ларайону обсті Калінінграду 43-річний Сергій Гривцов був затриманий восени минулого року за підозрою в педофілії. Згідно з даними слідства, чоловік заманював підлітків у віці від 9 до 13 років в безлюдні місця, де гвалтував. За секс педофіл платив дітям від 100 до 400 рублів. Свою провину на суді Гривцов не визнав, пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Педофілові, що згвалтував 8 хлопчиків, знизили термін до 11 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі