вівторок, 20 травня 2008 17:46

Павло Надворний обпік ноги

До опікового відділення Хмельницької обласної лікарні привезли 14-річного жителя села Бахматівці на Хмельниччині. Хлопець обпік гомілки.

— Та я бінзіном рішив погратися, — розповідає Павло. — Набрали в півлітрову пластикову пляшку бінзіну, потім ним трохи облили шкари і підпалили. Ти біжиш, а вони горять. Прикольно. Кеди горять усього кілька секунд. Потім вогонь гасне.

Того разу 15-річний сусід Юрко замість взуття налив йому бензин на штани.

— Я ж не знав, що бінзіном бризнуло і на штани, — веде далі Павло. — Узяв зажигалку і запалив. А був одягнутий в синтетичні штани. Вони загорілися. Обпік ноги.

За кілька годин у хлопця піднялася температура до 40°.

— Усе через те, що я послухався дурної поради — намастив олією. Якби не це, я до лікарні ніколи не приїхав би. Що я тут забув? Коли вийду з лікарні буду продовжувати гратися в такі ігри. Я ще не таке видумаю.

Павло мешкає разом із батьком, 43-річною матір"ю Надією та 16-річним братом Дмитром.

— Стан пацієнта середньої тяжкості, — коментує ситуацію опіковий хірург Оксана Хуторцова. — Хлопцеві доведеться провести у відділенні не менше двох тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Павло Надворний обпік ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі