пʼятниця, 28 грудня 2007 13:01

Патаркацишвілі зніме свою кандидатуру за день до виборів

Патаркацишвілі зніме свою кандидатуру за день до виборів
 Заява підприємця Бадрі Патаркацишвілі про відмову балотуватися в президенти Грузії вже готова, проте вона буде направлена у Центрвиборчком 4 січня - за день до голосування.

Сам штаб, як заявив його співробітник Гоча Джоджуа, продовжить роботу. Правда, в якій формі вестиметься ця робота, поки невідомо.

27 грудня Бадрі Патаркацишвілі заявив, що готовий зняти свою кандидатуру і подати відповідну заяву у Центрвиборчком Грузії. При цьому він знов звинуватив владу країни у спробі організувати його вбивство. Підприємець висловив упевненість у тому, що "злочинний режим Саакашвілі" у будь-якому разі зазнає  поразки на майбутніх виборах.

Виступ Патаркацишвілі відбувся на тлі загострення конфлікту між підприємцем і силовими структурами Грузії. У середині грудня він розповів британській пресі, що грузинська влада готує на нього замах. У відповідь прокуратура республіки оприлюднила записи, на яких "чоловік з голосом Патаркацишвілі" намагається підкупити високопоставленого чиновника МВС Грузії.

Силовики заявили, що після виборів бізнесмен і його оточення мали намір спровокувати безлади і захопити владу. У штабі Патаркацишвілі відповіли, що матеріали, представлені прокуратурою, - фальшивка, а згаданий чиновник МВС був підісланий до кандидата в президенти, щоб організувати провокацію, повідомляє ІА "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Патаркацишвілі зніме свою кандидатуру за день до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі