четвер, 03 січня 2008 12:00

Патаркацишвілі передумав відмовлятися від виборів

Підприємець Бадрі Патаркацишвілі, який раніше висунув свою кандидатуру на виборах президента Грузії, а згодом відмовився боротися за цю посаду, знову змінив свою позицію з даного питання.

Бізнесмен, повідомляє ИА "Новости-Грузия", заявив, що не відкликатиме свою кандидатуру, а продовжить боротьбу "за президентство, за перетворення Грузії на дійсно демократичну країну з незалежним парламентом і судом". Відповідну заяву розповсюдив його виборчий штаб.

За словами Патаркацишвілі, таке рішення він ухвалив після телефонної розмови з Католікосом - Патріархом Всієї Грузії Ілією Другим. Про що конкретно велася бесіда, підприємець не уточнив, відзначивши тільки, що питання, безпосередньо пов"язані з виборами, не обговорювалися.

Кандидат в президенти підтвердив, що його обіцянки, дані в ході передвиборної кампанії, залишаються дійсними. Раніше, нагадаємо, він заявив, що готовий витратити мільярд доларів  особистих коштів на соціальні програми для населення Грузії.
Зараз ви читаєте новину «Патаркацишвілі передумав відмовлятися від виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі