вівторок, 25 грудня 2007 10:16

Патаркацишвілі хотів підкупити представника МВС

Кандидат в президенти Грузії Аркадій (Бадрі) Патаркацишвілі намагався підкупити директора Спеціального оперативного департаменту МВС Ереклє Кодуа за 100 мільйонів доларів. Про це сам Кодуа заявив в інтерв"ю телекомпанії "Руставі-2".

"Наша розмова з Аркадієм Патаркацишвілі відбулася в Лондоні у його квартирі. Він запропонував мені 100 мільйонів доларів за те, щоб бути поряд з ним і брати участь у змові проти держави", - сказав Кодуа.

За його словами, "Патаркацишвілі дуже помилився, оскільки в Грузії поліцейські не продаються".

У понеділок вранці заступник генерального прокурора Грузії Ніколоз Гварамія оприлюднив аудіо- і відеоматеріали переговорів Кодуа з керівником виборчого штабу Патаркацишвілі Валерієм Гелбахіані. На зустрічі з Кодуа Гелбахіані говорить про те, як планує штаб організувати масові безлади на другий день президентських виборів 6 січня 2008 року, влаштувати провокації на виборчих ділянках в день виборів 5 січня і спробувати зірвати їх. Гелбахиані просить у Кодуа заарештувати міністра внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі і узяти в управління всю структуру.

За інформацією "Руставі-2", після оприлюдненя матеріалів генпрокуратури кілька журналістів телекомпанії "Імеді", засновником якої є Патаркацишвілі, ухвалили рішення залишити телекомпанію, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Патаркацишвілі хотів підкупити представника МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі