пʼятниця, 06 червня 2008 15:48

Пасинок Валентини Семенюк спонсорує українського боксера (ФОТО)

Про сина мільйонера Віталія Самсоненко Володимира вперше заговорили, коли одружувався його батько. Тоді на весіллі Володимир був свідком нареченого. Але він допомагає тату не тільки в амурніх справах, але і в бізнесі. Володимир є співвласником фінансового холдингу "Самсон". Свої гроші молодий бізнесмен витрачає з благими намірами.

Річ у тому, що пасинок Валентини Семенюк захоплюється боксом. Щоправда сам він не виходить на ринг. Любов до спарингу у нього виявляється через пожертвування, тобто вже 7 років він спонсорує українського боксера Юрія Барашьяна.
Тут відразу треба відзначити, що в липні перспективний боксер їде на бій до Аргентини, куди планує відправитися  і Валентина Семенюк-Самсоненко. Може, це і є той всім вже відомий подарунок - романтична подорож, від сина Віталія Самсоненка, про який говорили після весілля.

Представники українського шоу-бізнесу, які теж цікавляться боксом, мали можливість побоксувати з "підопічним" Самсоненка. Для цього влаштували "Зоряний спаринг".

Помірятися силами з професійним боксером прийшли Женя Фокін, репер Ларсон та інші. Але зі всього зоряного натовпу, на "мордобій" зважився лише резидент "Камеді Клаб Україна" Дядя Жора.

Підтримували боксерів дівчата з групи "XS", "69", "Queens", конкуренцію яким склала надувна баба в руках ще одного комедійного клабера.

За матеріалом: Vip.

Зараз ви читаєте новину «Пасинок Валентини Семенюк спонсорує українського боксера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі